Onze Producten

PGYTECH Pad Holder voor Mavic Air + Mavic Pro + Spark Controller

PGYTECH Pad Holder voor Mavic Air + Mavic Pro + Spark Controller

Gebruikt u een iPad of een Galaxy / Android tablet om live mee te kijken met de drone bleeden? Met de Pad holder van PGYTECH bevestigt u de tablet eenvoudig op uw controller van DJI Mavic 2 Pro, Mavic 2 Zoom, Mavic Air, Mavic Pro of DJI Spark. Uw tablet zit veilig in de houder van PGYTECH!

PGYTECH het merk voor DJI Mavic accessoires

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 29,95
6 stuk(s) op voorraad
Voor 16:00 besteld, morgen in huis


Beschikbaarheid: In voorraad

€ 29,95
Specificaties
Video

Details

PGYTECH Pad Holder voor Mavic Air + Mavic Pro + Spark Controller

Ideaal om een tablet op de zender van een DJI Mavic 2, DJI Mavic Air, DJI Mavic Pro en DJI Spark te gebruiken!

Kenmerken PGYTECH Tablethouder
- 360 graden draaibaar
- Gemaakt van Aluminium-alloy + ABS
- Gewicht: 196 gram

Deze Tablethouder is geschikt voor
- DJI Mavic 2
- DJI Mavic Air
- DJI Mavic Platinum
- DJI Mavic Pro
- DJI Spark

PGYTECH het merk voor DJI accessoires

PGYTECH
PGYTECH is gespecialiseerd in het ontwikkelen van drone accessoires voor onder andere DJI drones. Innovatie, kwaliteit en gebruiksvriendelijk zijn altijd de belangrijkste prioriteiten. PGYTECH heeft 6 jaar ervaring in deze branche en dat is duidelijk zichtbaar aan de perfecte afwerking van de producten.

Wat krijgt u geleverd
- PGYTECH Pad Holder (tablethouder)

PGYTECH Pad Holder voor DJI Mavic 2, Mavic Pro, Mavic Air en DJI Spark

Dankzij de handige en doordachte PGYTECH Pad Holder voor de DJI Mavic Pro en de DJI Spark drones is het mogelijk om een iPad of Android tablet te koppelen aan de afstandsbediening van je DJI drone. Wel zo lekker, want op een groot display zie je nu eenmaal meer dan op een smartphone. Alle bedieningsknoppen en joysticks van de afstandsbediening blijven gewoon bereikbaar bij gebruik van de Pad Holder. De basisplaat van de Pad Holder klem je heel simpel in de smartphonehouder van de remote controller, je klikt je iPad of Android tablet op zijn plaats in de bevestigingsbeugel en je bent klaar voor de actie!

Tablet Holder van hoogwaardig aluminium
De PGYTECH Pad Holder voor de afstandsbediening van de DJI Mavic Pro en Spark is gemaakt van hoogwaardig CNC aluminium en kunststof en voelt door de matzwarte afwerking prettig aan. De Pad Holder is geschikt voor gebruik met tablets die tussen de 120mm en de 190mm breed zijn, zoals de iPad Mini en de iPad. Ook een hele serie Android tablets is geschikt voor gebruik in combinatie met de PGYTECH Pad Holder, zoals de Samsung Tab A, Tab 4, Tab S en Tab E, de Huawei M en Huwei Honor en de Google Nexus 9. Uiteraard passen andere bruikbare tablets met de juiste afmetingen eveneens.

Doordacht design
PGYTECH heeft goed nagedacht over het gebruiksgemak van deze Pad Holder. Dankzij de verende beugel met rubber klauwtjes klem je de tablet perfect vast en door de draaibare kogelkop kun je de tablet exact zo positioneren dat jij er lekker op kunt kijken. Als je de afstandsbediening van je drone niet gebruikt, klik je de Pad Holder uit de smartphonehouder en vouwt hem op. De draagarm van de Pad Holder schroef je dan los van de aluminium basisplaat en vervolgens klem je de basisplaat tussen de verende klauwen. Zo ingevouwen meet de Pad Holder dan nog slechts 15,5 centimeter, precies de afmetingen van een iPhone 6 Plus. Overigens kun je de Pad Holder ook gebruiken los van de afstandsbediening van je DJI drone. Dankzij de vlakke basisplaat is de Pad Holder namelijk ook als tablet stand te gebruiken op een bureau of op een vliegtuigtafeltje. Slim!

Over PGYTECH
Het Chinese PGYTECH is gevestigd in Kunshan, bij Shanghai en is gespecialiseerd in drone-accessoires. Het team van engineers en designers is al sinds 2010 bezig met het ontwikkelen van een van de meest complete platforms voor luchtfotografie met drones. De laatste 2 jaar focust PGYTECH op het produceren van hoogwaardige en innovatieve accessoires die professionals en hobbyisten in staat stellen het beste uit hun DJI drones en GoPro action cams te halen. PGYTECH ontwerpt, produceert en test haar producten in haar eigen fabrieken om de beste kwaliteit en de hoogste gebruiksvriendelijkheid te kunnen garanderen. Dus of je nu een professionele fotograaf of gewoon een liefhebber bent, PGYTECH heeft het juiste product in huis.

PGYTECH: Alles voor je drone!
Het Chinese PGYTECH is gevestigd in Kunshan, bij Shanghai en is gespecialiseerd in drone-accessoires. Het team van engineers en designers is sinds 2010 bezig met het ontwikkelen van een van de meest complete platforms voor luchtfotografie met drones. De laatste jaren focust PGYTECH op het produceren van hoogwaardige en innovatieve accessoires die professionals en hobbyisten in staat stellen het beste uit hun DJI drones en GoPro action cams te halen. PGYTECH ontwerpt, produceert en test de producten in haar eigen fabrieken om de beste kwaliteit en de hoogste gebruiksvriendelijkheid te kunnen garanderen.

Gerelateerde producten

 • PGYTECH DJI Mavic Pro Control Stick Protector

  PGYTECH DJI Mavic Pro Control Stick Protector

  € 11,00
 • PGYTECH DJI Mavic Pro Lens Hood

  PGYTECH DJI Mavic Pro Lens Hood

  € 13,00
 • PGYTECH DJI Mavic Pro Landing Gear Extensions

  PGYTECH DJI Mavic Pro Landing Gear Extensions

  € 14,95