Onze Producten

PGYTECH HA-048 Skin voor DJI Mavic 2 Pro en Zoom

PGYTECH HA-048 Skin voor DJI Mavic 2 Pro en Zoom

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 14,95
Bestelbaar

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 14,95
Specificaties

Details

PGYTECH HA-048 Skin voor DJI Mavic 2 Pro en Zoom

Wrap je drone! Met de PGYTECH skins voor de DJI Mavic 2 drone tover je jouw standaard Mavic 2 om in een volledig persoonlijke drone. Daarmee creëer je een eigen stijl in de lucht en onderscheid je je van andere drone-gebruikers. Want uiteindelijk wil het oog ook wat! De skins plak je heel simpel op de Mavic 2 waarna je drone een compleet eigen look heeft. Er zijn meerdere dessins verkrijgbaar. Leef je uit!

Kleurige, sterke en waterproof skins
De PGY-TECH skins voor de DJI Mavic 2 drone zijn gemaakt van waterproof materiaal waardoor druppels er zo vanaf lopen. Bovendien zijn de skins krasvast en door de metaaltextuur van het materiaal pakt de drone prettiger vast als je hem oppakt. Dankzij de outdoor inkt met bescherming tegen ultraviolette straling blijven de skins lang mooi. PGYTECH levert een uitgebreide serie skins in de meest uiteenlopende designs: van camouflageprints tot wilde grafitti-patronen en psychedelische kleurenschema's.

Hoogwaardige skins van 3M Scotchcal film
De hoogwaardige PGYTECH skins voor de DJI Mavic 2 zijn gemaakt van 3M Scotchcal film. Dankzij de speciale kleeflaag plak je deze skins gemakkelijk en zonder bobbels of rimpels op de drone. En ben je na een tijdje toe aan een andere look, dan kun je de skins verwijderen zonder dat er plaksporen achterblijven. Ze zijn precies op maat gemaakt waardoor ze perfect op je DJI Mavic 2 drone passen. Met het meegeleverde bevestigingsgereedschap plak je probleemloos de decals op je drone. Alsof het er origineel altijd zo opgezeten heeft!

Gerelateerde producten

 • PGYTECH Connector voor DJI Mavic 2

  PGYTECH Connector voor DJI Mavic 2

  € 10,95
 • PGYTECH Landing Gear Extensions voor DJI Mavic 2

  PGYTECH Landing Gear Extensions voor DJI Mavic 2

  € 14,95
 • PGYTECH Propeller Holder DJI Mavic 2

  PGYTECH Propeller Holder DJI Mavic 2

  € 11,95