Onze Producten

PGYTECH Gradient ND-Filters voor DJI Mavic 2 Zoom ND8-GR / ND16-4 / ND 32-8

PGYTECH Gradient ND-Filters voor DJI Mavic 2 Zoom ND8-GR / ND16-4 / ND 32-8

De Gradient filters van PGYTECH voor de DJI Mavic 2 Zoom drone zijn bedoeld om te gebruiken wanneer de horizon in beeld is. De lucht is meestal 2-3 stops lichter dan de grond, dus heb je aan de bovenkant van je beeld een zwaarder ND filter dan aan de onderkant. Deze set bestaat uit 3 grijsverloopfilters, een ND8-GR (3-0 stops), ND16-4 (4-2 stops) en een ND32-8 (5-3 stops) filter

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 79,95
Bestelbaar

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 79,95
Specificaties

Details

PGYTECH Gradient ND-Filters voor DJI Mavic 2 Zoom ND8-GR / ND16-4 / ND 32-8

De Gradient filters van PGYTECH voor de DJI Mavic 2 Zoom drone zijn bedoeld om te gebruiken wanneer de horizon in beeld is. De lucht is meestal 2-3 stops lichter dan de grond, dus heb je aan de bovenkant van je beeld een zwaarder ND filter dan aan de onderkant. Deze set bestaat uit 3 grijsverloopfilters, een ND8-GR (3-0 stops), ND16-4 (4-2 stops) en een ND32-8 (5-3 stops) filter.

Let op: Deze filters zijn alleen geschikt voor de DJI Mavic 2 Zoom!

Filmen met lange sluitertijden
ND-filters zijn al heel lang een begrip in de wereld van de fotografie. Naast het verzorgen van een mooie lichtbalans hebben de ND filters uit de Cinema Series nog een ander groot voordeel. Bijzonder is namelijk dat deze ND filters – in tegenstelling tot reguliere ND filters - donker genoeg zijn om met lange sluitertijden te kunnen werken. Hiermee creëer je het bekende ‘Cinematic Effect’ in je Mavic beelden, wat zorgt voor meer actie en beleving. Het ND8-GR filter gebruik je het best tijdens het ‘gouden uurtje’. Dit filter corrigeert van 3f-Stops naar 0-Stop. Op een bewolkte dag is er het ND16-4 filter, met een belichtingscorrectie van 4-Stops naar 2-Stops. Op zonnige dagen kun je het ND32-8 filter gebruiken, dat het licht corrigeert van 5 f-stops naar 3 f-stops.

Graduated ND filters van SCHOTT glas
De filters van PGYTECH zijn gemaakt van hoogwaardig Duits SCHOTT glas met meerder lagen coating op beide zijden. De coating zorgt ervoor dat er minder reflecties zichtbaar zijn, en het beeld helderder is. Bovendien maakt de coating het filter waterbestendig, vet- en stofwerend en krasbestendig. Het SCHOTT glas is gepolijst, voor een nog betere beeldkwaliteit. Het glas en de coating zorgen samen voor een hoogwaardig filter dat lang meegaat en eenvoudig schoon te houden is.

Gerelateerde producten

 • PGYTECH Propeller Holder DJI Mavic 2

  PGYTECH Propeller Holder DJI Mavic 2

  € 11,95
 • PGYTECH Safety Carrying Case voor DJI Mavic 2

  PGYTECH Safety Carrying Case voor DJI Mavic 2

  € 109,95
 • PGYTECH DJI Mavic 2 Zoom ND Filter set 4 pack - ND8 - ND16 - ND32 - ND64

  PGYTECH DJI Mavic 2 Zoom ND Filter set 4 pack - ND8 - ND16 - ND32 - ND64

  € 79,95