Onze Producten

PGYTECH Air-Dropping System voor DJI Phantom 4 series

PGYTECH Air-Dropping System voor DJI Phantom 4 series

Met het PGYTECH Air-Dropping System kun je allerlei items met een gewicht tot 200 gram vervoeren én laten vallen met je DJI Phantom Drone

Beschikbaarheid: In voorraad

Nog maar 1 over

€ 99,95
1 stuk(s) op voorraad
Voor 16:00 besteld, morgen in huis


Beschikbaarheid: In voorraad

Nog maar 1 over

€ 99,95
Specificaties
Video

Details

PGYTECH Air-Dropping System voor DJI Phantom 4 series

Met het PGYTECH Air-Dropping System kun je allerlei items met een gewicht tot 200 gram vervoeren én laten vallen met je DJI Phantom Drone. Dit doe je met slechts één druk op de knop van de Phantom Remote. Of je nu iemands leven wil redden door er een noodpakketje heen te sturen, je vishengel net wat verder uit wilt gooien, of het confetti wilt laten regenen in feestelijke sferen, het kan allemaal met het Air Dropping System van PGYTECH. En het mooie is, dit systeem heeft geen enkel effect op de vliegduur van je Phantom drone!

Gebruiksvriendelijk Airdrop systeem voor drones
De bediening van het Air drop systeem vergt geen extra afstandsbediening of trigger. Je kunt de functies namelijk synchroniseren met de C1 en C2 knoppen van de Phantom 4 remote. Het systeem is voorzien van een interne batterij dat je in een uurtje volledig oplaadt via een USB aansluiting. Er wordt dus geen stroom van je drone gebruikt en daarom heeft dit systeem geen effect op de vliegduur. Het Air-Dropping System voor DJI Phantom 4 series wordt geleverd in een luxe koffer, waarin je ook een aantal karabijnhaken vindt, zodat je meerdere objecten tegelijk kunt bevestigen.

PGYTECH: Alles voor je drone!
Het Chinese PGYTECH is gevestigd in Kunshan, bij Shanghai en is gespecialiseerd in drone-accessoires. Het team van engineers en designers is sinds 2010 bezig met het ontwikkelen van een van de meest complete platforms voor luchtfotografie met drones. De laatste jaren focust PGYTECH op het produceren van hoogwaardige en innovatieve accessoires die professionals en hobbyisten in staat stellen het beste uit hun DJI drones en GoPro action cams te halen. PGYTECH ontwerpt, produceert en test de producten in haar eigen fabrieken om de beste kwaliteit en de hoogste gebruiksvriendelijkheid te kunnen garanderen.

PGYTECH Air-dropping specificaties:
- 183mm*226mm*37mm
- Gewicht: 71 gram

Gerelateerde producten

  • PGYTECH 75CM landing pad voor Drones

    PGYTECH 75CM landing pad voor Drones

    € 21,00
  • USB-C Data Cable

    USB-C Data Cable

    € 9,95