Onze Producten

GoPro Hero 5 Black

GoPro Hero 5 Black

Waar andere merken met grote regelmaat nieuwe actiecamera’s op de markt brengen, besloot GoPro zijn fans wat langer te laten wachten. De GoPro Hero 5, de opvolger van de populaire Hero 4, moest namelijk het beste van het beste worden.

De GoPro Hero 5 Black kent geen gelijke op het gebied van actiecamera’s. Een betere resolutie, robuuster dan ooit, een touchscreen om beelden terug te kijken of direct te bewerken, spectaculaire nieuwe functies, do we need to say more? Bent u op zoek naar de beste actiecamera van het moment? Dan is de GoPro Hero 5 Black de juiste keus.

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 469,99
Bestelbaar

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 469,99
Specificaties

Details

GoPro Hero 5

Stuur de camera aan met uw stem

Uniek aan de nieuwe GoPro is de voice controlfunctie. Hoe gaf is het dat u met uw stem de camera kunt aansturen? Handig wanneer u selfies wilt maken bijvoorbeeld. Het commando ‘GoPro, take a photo’ is al voldoende om de actiecamera aan het werk te zetten. De mogelijkheden van voice control zijn eindeloos omdat u voortaan spectaculaire beelden volledig handsfree kunt maken. Geen bewogen beelden meer omdat u op de afdrukknop wilde drukken!

Bedien uw actiecam nog eenvoudiger met het touchscreen

Veel liefhebbers van GoPro begrepen niet waarom de Hero 4 Silver wel een touchscreen had, maar de Hero 4 Black niet. Dat heeft de actiecamerafabrikant ook opgevangen. Daarom is nu het flagshipmodel, de GoPro Hero 5 Black, ook voorzien van een touchscreen. Het scherm meet 2” en is ideaal voor het bekijken van previews en playbackbeelden nog op de camera zelf. Bedien ook eenvoudig de camera-instellingen of doe direct aan nabewerking op het scherm zelf. Ideaal, want dan hoeft u dat niet later nog eens te doen.

Nog robuuster, nog beter waterproof

Wat zijn de belangrijkste vereisten bij een action cam? Juist, de camera moet robuust en waterproof zijn. De GoPro Hero 5 Black is robuuster dan al zijn voorgangers en kan tegen een stootje. Laat u uw GoPro een keer vallen? Dan hoeft u niet bang te zijn dat de camera direct verloren is. En dankzij het waterproof materiaal van de camera heeft u niet langer een waterproof case nodig om de Hero 5 Black van GoPro in het water te gebruiken. De nieuwe actiecamera is waterproof tot op een diepte van ongeveer 10 meer.

Bedien de GoPro met One Button control

GoPro blinkt uit in het gebruiksgemak van zijn actiecamera’s. Gelukkig is dat bij de GoPro Hero 5 Black onveranderd gebleven. Wanneer u midden in een spectaculaire race op de mountainbike zit of lekker aan het skiën bent, heeft u niets aan ingewikkelde bediening. One Button control biedt dan echt een uitkomst. Klik één keer op de shutter button en de camera gaat niet alleen aan, maar start ook direct me opnemen. Zo mist u nooit meer een belangrijk moment.

Maak stabielere beelden dankzij geavanceerde technologie

Een veelgehoord punt van kritiek bij eerdere GoPro-modellen zijn de instabiele beelden. U moest altijd de camera echt helemaal stil houden voor stabiele beelden. Bij de GoPro Hero 5 Black is dat verbeterd. Dankzij geavanceerde videostabilisatietechnologie wordt het voor iedereen veel eenvoudiger om stabiele beelden te schieten. Voortaan is filmen uit de hand geen enkel probleem, zelfs niet ’s nachts. En hetzelfde geldt natuurlijk voor eventuele mounts die u gebruikt in combinatie met deze action cam.

Haal alles uit uw GoPro

Over mounts gesproken, wist u dat er meer dan 30 mounts en accessoires beschikbaar zijn voor de GoPro Hero 5 Black? Met deze mounts haalt u werkelijk alles uit uw GoPro. Drie fantastische accessoires zijn de 3-Way, de Remo en de nieuwe Karma drone. De Karma drone geeft filmen met uw GoPro actiecamera een volledig nieuwe dimensie. De door GoPro ontwikkelde drone heeft namelijk een speciale houder voor de Hero 5 Black. Uw actievideo’s komen voortaan dus ook gewoon uit de lucht!

Stuur uw beelden direct naar de cloud

Een onmisbare aanvulling wanneer u de GoPro Hero 5 Black bestelt, is GoPro Plus. Deze extra functionaliteit maakt het namelijk mogelijk om altijd en overal uw foto’s direct naar de cloud te sturen. Zo bekijkt u overal probleemloos uw beelden en kunt u deze ook delen en bewerken. Een groot voordeel van de cloud is dat u uw beelden overal ter wereld kunt benaderen, mits er een internetverbinding voor handen is.

Geniet van verbeterde beeldkwaliteit

Het idee van een actiecamera is natuurlijk dat u vooral bezig bent en geniet. Maar daar hoort dan natuurlijk wel fantastisch mooi beeldmateriaal bij. De GoPro Hero 5 Black neemt op in 4K-kwaliteit en foto’s maakt u op maximaal 12 megapixels. Deze hoge beeldkwaliteit zorgt voor ongekende details. Daarnaast heeft u volop mogelijkheden om de belichting van uw camera aan te passen aan de situatie.

Maak timelapse video’s

Iets wat op veel professionele camera’s mist is een timelapse functie. Natuurlijk is het wel mogelijk om meerdere foto’s achter elkaar te maken, maar uiteindelijk is het nog een hoop werk om hier een timelapse video van te maken. Gelukkig is dit met de GoPro Hero 5 Black verleden tijd. De speciale Timelapse modus is speciaal ontworpen voor het maken van timelapse video’s. Laat uw GoPro een lange tijd foto’s maken en er ontstaat een schitterende video.

Bewerk uw foto’s achteraf

Dankzij het innovatieve 2” touchscreen kunt u al direct op de GoPro zelf de net opgenomen beelden bewerken. Maar voor de echt professionele fotobewerking heeft u toch programma’s als Photoshop nodig. Daarvoor neemt u de foto’s op uw GoPro op in RAW-formaat. Wilt u automatisch al topfoto’s maken? Kies dan voor de WDR modus. In deze modus worden drie beelden met verschillende belichting gemaakt en gecombineerd tot één foto. Zo klopt de belichting altijd!

Neem geluid op in stereo

Bij een spectaculaire actievideo hoort natuurlijk ook geluid. Revolutionair aan de Hero 5 Black van GoPro is dat het geluid in stereo wordt opgenomen. Zo komt de sfeer van uw actievideo nog beter over en wordt het beeld ondersteund door kraakheldere audio. Natuurlijk zit er ook een anti-ruisfunctionaliteit standaard ingebouwd, zodat u een stuk minder last heeft van de wind tijdens het opnemen van geluid.

Weet altijd waar u bent geweest

Een handige toevoeging aan de GoPro Hero 5 Black is de GPS-functionaliteit voor locatiebepaling. Hierdoor hoeft u niet langer zelf te onthouden waar u allemaal bent geweest, de camera doet dat voor u. Activeer GPS en bij elke foto en video wordt automatisch de locatie ingevuld. Bekijk achteraf uw beelden en u weet direct waar u bent geweest. Ook leuk om bijvoorbeeld de route van uw reis exact te reconstrueren.