Onze Producten

Eachine E012 4-kanaals mini quadcopter RTF

Eachine E012 4-kanaals mini quadcopter RTF

Beschikbaarheid: In voorraad

Normale prijs: € 30,00

Special Price € 25,00

Bestelbaar

Beschikbaarheid: In voorraad

Normale prijs: € 30,00

Special Price € 25,00

Specificaties

Details

Eachine E012 4-kanaals mini quadcopter RTF

Eachine E012 is de kleinste drone uit het assortiment van Eachine. Bijzonder aan dit toestel is dat het geen propellers heeft, maar kleine, roterende bladen die een stuk duurzamer zijn en minder geluid produceren. Hierdoor lijkt de drone meer op een klein vliegtuigje dan op een echte drone. Het voordeel hiervan is dat de Eachine E012 een stuk eenvoudiger is te besturen en dat de vliegervaring een stuk beter wordt. De reikwijdte van de drone is circa 30 meter, wat meer dan genoeg is.

De Eachine E012 is vervaardigd uit hoogwaardige en duurzame materialen. De vier rotoren zijn bestand tegen impact van buitenaf. Zelfs wanneer de Eachine E012 hard in aanraking komt met de grond, blijft de drone gewoon werken. Daarmee is dit toestel niet alleen geschikt voor gevorderden, maar ook ideaal voor beginnende vliegers die de drone nog niet volledig onder controle hebben.

Deze drone wordt kant-en-klaar geleverd. U ontvangt niet alleen de Eachine E012 drone, maar ook een Eachine afstandsbediening. Uiteraard ontvangt u ook een 3.7V 200mah oplaadbare batterij voor de drone. Als laatste zit er ook een USB-oplader bij voor het opladen van de drone-batterij.

Specificaties Eachine E012 drone
- Motortype: brushed
- LED verlichting: In het model aanwezig
- Uitgevoerd met: "Headless Mode" en "One Key Automatic Return"
- Batterij: 3.7V 200mah (inclusief)
- Afmetingen: 6.5X6.5X2.6cm (l x h x b)
- Vliegtijd: 5 tot 7 minuten
- Kanalen: 4-kanaals

Wat krijgt u allemaal geleverd
1x Eachine E012
1x Zender
1x USB laadkabel
4x Reserve propellers
1x Handleiding