Onze Producten

DJI Mavic 2 Zoom drone

DJI Mavic 2 Zoom drone

De DJI Mavic 2 Zoom is de opvolger van de populaire DJI Mavic Pro en is de crème de la crème op dronegebied. Deze spectaculaire drone komt met opvouwbare armen, waardoor u het model gemakkelijk kunt vervoeren, zonder dat de armen beschadigd raken. Ideaal is dat DJI erin is geslaagd om de afmetingen hetzelfde te houden als bij de DJI Mavic Pro, maar dan met verbeterde techniek en onderdelen.

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 1.249,00
4 stuk(s) op voorraad
Voor 16:00 besteld, morgen in huis


Beschikbaarheid: In voorraad

€ 1.249,00
Specificaties

Details

DJI Mavic 2 Zoom drone

`De DJI Mavic 2 Zoom is de opvolger van de populaire DJI Mavic Pro en is de crème de la crème op dronegebied. Deze spectaculaire drone komt met opvouwbare armen, waardoor u het model gemakkelijk kunt vervoeren, zonder dat de armen beschadigd raken. Ideaal is dat DJI erin is geslaagd om de afmetingen hetzelfde te houden als bij de DJI Mavic Pro, maar dan met verbeterde techniek en onderdelen.

Camera en Gimbal Zoom
Wat de Mavic Air 2 anders maakt dan zijn voorganger is de camera. In de zoomversie van de DJI Mavic 2 zit een 1/2.3" CMOS-sensor met een zoomcamera waarmee u kunt zoomen met een bereik van 24 tot 48mm met 12 megapixels. Ook kan de camera video's in 4K maken met 60fps. De lens is daarnaast een stuk scherper waardoor er minder vervormingen in het beeld optreedt dan bij zijn voorgangers. Maar wat vooral bijzonder is aan de zoomversie is dat deze zelfs foto's kan maken van de gehele omgeving in 48 megapixels. Dit wordt 'superresolution' genoemd. De drone stitched automatisch negen foto's met elkaar om de foto te creëren. Daarnaast beschikt deze over een 10-bit Dlog-M colour profile. Hierdoor krijgt u video-opnames van betere kwaliteit. De beelden zijn scherper en kleurrijker. De camera maakt ook beelden in HDR met verschillende sluitingstijden. De zoomcamera biedt 13 stops. Zo kunt u zelfs goede foto's maken in zonsopgang en zonsondergang. De drie-assige gimbal zorgt ervoor dat de beelden soepel en stabiel opgenomen worden.

Omnidirectional Obstacle Sensing
De Mavic 2 beschikt - net als bij zijn voorganger - over een 360-graden objectherkenning. Zo herkent de drone obstakels vanuit elke richting, zonder dat deze ergens tegenaan botst. Dit maakt het mogelijk dat u veilig kunt landen met de drone. Met behulp van de geïntegreerde infrarood 3D sensing kan de drone zelfs in het donker obstakels ontwijken. De Advanced Pilot Assistance Systems (APAS) zorgt ervoor dat de drone obstakels ontwijkt die aan de voor- als de achterkant bevinden. De sensoren aan de onderkant van de drone zorgen ervoor dat bekend is waar de drone gaat landen.

ActiveTrack 2.0
De vorige versie van de Mavic Pro had moeite om objecten en personen goed te volgen en in beeld te houden. In de nieuwe Mavic 2 Zoom is de ActiveTrack verbeterd en zal de camera objecten en personen in het beeld beter kunnen herkennen. In de drone zijn drie sensoren geplaatst in plaats van twee bij zijn voorgangers. Deze drie sensoren zorgen ervoor dat de drone een 3D-map van de omgeving kan maken en dus precies weet waar het object of de persoon zich bevindt. De drone kan zelfs het object volgen als het achter een boom of berg verdwijnt of erg snel gaat.

OcuSync 2.0
DJI Mavic 2 Zoom beschikt ook over een verbeterde OcuSync-technologie. Dit houdt in dat de videotransmissie een stuk beter en sneller is dan bij zijn voorgangers. Hetgeen wat de drone opneemt, ziet u direct op uw smartphone of tablet. Ook kunnen video-opnames gelijk afgespeeld worden, zonder dat deze eerst overgezet moeten worden naar een computer om ze te bekijken.

Hyperlapse
De Mavic 2 Zoom beschikt over een hyperlapse-mode zodat u de drone automatische verschillende vliegopties kunt laten maken. Daarnaast beschikt de zoomversie ook over Dolly Zoom. Dit houdt in dat terwijl de drone achteruit vliegt, het tegelijkertijd inzoomt op het object. Dit geeft een totaal ander perspectief! Ook kunt u de drone enkele vliegroutes laten onthouden. Als u de volgende keer dezelfde vliegroute met de drone wilt maken, kun u één van de opgeslagen routes kiezen. Daarnaast heeft de drone voorïngestelde programma's voor de beginnende bestuurder. U hoeft slechts één van deze programma's te kiezen en de drone doet de rest!

DJI Mavic 2 Zoom kenmerken:
- Zoomcamera met 1/2.3" CMOS-sensor
- 12 megapixels camera
- Maximale resolutie foto: 4000x 3000
- Maximale resolutie video 4K: 3840 x 2160
- Maximale resolutie video 2.7K: 2688 x 1512
- Maximale video bitrate: 100Mbps
- Beeldhoek: 48 - 83°
- Diafragma: f/2.8 - f/3.8
- Kleurrijker en scherpere opnames
- Hyperlapse voor creatieve opnames
- Voorgeprogrammeerde programma's voor beginnende bestuurder
- Automatische vliegroutes
- Verbeterde ActiveTrack
- Omnidirectional Obstacle Sensing (360-graden objectherkenning)
- Opslagmedium: microSDHC/SDXC
- Intern geheugen 8 GB
- Ondersteunde capaciteit: 32 - 128 GB
- GPS & WiFi
- Maximale snelheid: 72 km/h
- Vliegtijd op één accu: 31 minuten
- Afmetingen uitgeklapt: 322 x 242 x 84 mm
- Afmetingen ingeklapt: 214 mm x 91 mm x 84 mm
- Gewicht: 905 gram

In de verpakking:
- DJI Mavic 2 Zoom Drone
- Remote controller
- Intelligent FLight Battery (1 accu in totaal)
- Charger
- Power Cable
- Propellers (pair)
- RC cable (Lightning connector)
- RC cable (standard micro USB connector)
- RC cable (USB Type-C connector)
- Gimbal protector
- Communication cable (USB 3.0 Type-C)
- USB adapter
- RC cable slider (large)
- RC cable slider (small)
- Spare control sticks

Gerelateerde producten

  • DJI Mavic 2 PRO

    DJI Mavic 2 PRO

    € 1.499,00