Onze Producten

DJI Mavic 2 PRO

DJI Mavic 2 PRO

De DJI Mavic 2 is de opvolger van de populaire DJI Mavic Pro en is de crème de la crème op dronegebied. Deze spectaculaire drone komt met opvouwbare armen, waardoor u het model gemakkelijk kunt vervoeren, zonder dat de armen beschadigd raken. Ideaal is dat DJI erin is geslaagd om de afmetingen hetzelfde te houden als bij de Mavic Pro, maar dan met verbeterde techniek en onderdelen.
Pre-order

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 1.499,00
Bestelbaar

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 1.499,00
Specificaties
Video

Details

DJI Mavic 2 Pro

De DJI Mavic 2 Pro is een drone voor de gevorderde foto- en videograaf. Dankzij de grote 1 inch sensor neem je gedetailleerde beelden op in 4K kwaliteit met 30 fps. De drone bevat een hyperlapse mode, waarbij de drone kan bewegen tijdens de opname. Je stelt het diafragma zelf in. Op deze manier pas je de scherptediepte van je beelden aan. Met een volledig opgeladen accu maak je een vlucht van 31 minuten. Door de 360 graden obstakeldetectie is de kans klein dat je ergens tegenaan vliegt. Via het OcuSync 2.0 systeem verbind je draadloos met bijvoorbeeld de DJI Goggles. Met deze VR bril zie je wat jouw drone filmt. Daarnaast wissel je automatisch tot 5 GHz bandbreedte, wat de kans op storingen vermindert.

Hasselblad camera
Wat de Mavic Air 2 anders maakt dan zijn voorganger is de camera. De Mavic 2 Pro beschikt over een 1-inch CMOS sensor en een Hasselblad camera. Deze heeft een 20 megapixel camera met een diafragma van f/2.8 tot f/11. Daarnaast beschikt deze over een 10-bit Dlog-M colour profile. Hierdoor krijgt u video-opnames van betere kwaliteit. De beelden zijn scherper en kleurrijker. De camera maakt ook beelden in HDR met verschillende slutiingstijden. Dit wordt mogelijk gemaakt doordat de Hasselblad-camera 14 stops biedt. Zo kunt u zelfs goede foto's maken in zonsopgang en zonsondergang. De drie-assige gimbal zorgt ervoor dat de beelden soepel en stabiel opgenomen worden.

Omnidirectional Obstacle Sensing
De Mavic 2 beschikt - net als bij zijn voorganger - over een 360-graden objectherkenning. Zo herkent de drone obstakels vanuit elke richting, zonder dat deze ergens tegenaan botst. Dit maakt het mogelijk dat u veilig kunt landen met de drone. Met behulp van de geïntegreerde infrarood 3D sensing kan de drone zelfs in het donker obstakels ontwijken. De Advanced Pilot Assistance Systems (APAS) zorgt ervoor dat de drone obstakels ontwijkt die aan de voor- als de achterkant bevinden. De sensoren aan de onderkant van de drone zorgen ervoor dat bekend is waar de drone gaat landen.

ActiveTrack 2.0
De vorige versie van de Mavic Pro had moeite om objecten en personen goed te volgen en in beeld te houden. In de nieuwe Mavic 2 Pro is de ActiveTrack verbeterd en zal de camera objecten en personen in het beeld beter kunnen herkennnen. In de drone zijn drie sensoren geplaatst in plaats van twee bij zijn voorgangers. Deze drie sensoren zorgen ervoor dat de drone een 3D-map van de omgeving kan maken en dus precies weet waar het object of de persoon zich bevindt. De drone kan zelfs het object volgen als het achter een boom of berg verdwijnt of erg snel gaat.

OcuSync 2.0
DJI Mavic 2 Pro beschikt ook over een verbeterde OcuSync-technologie. Dit houdt in dat de videotransmissie een stuk beter en sneller is dan bij zijn voorgangers. Hetgeen wat de drone opneemt, ziet u direct op uw smartphone of tablet. Ook kunnen video-opnames gelijk afgespeeld worden, zonder dat deze eerst overgezet moeten worden naar een computer om ze te bekijken.

Hyperlapse
De Mavic 2 Pro beschikt over een hyperlapse-mode zodat u de drone automatische verschillende vliegopties kunt laten maken. Ook kunt u de drone enkele vliegroutes laten onthouden. Als u de volgende keer dezelfde vliegroute met de drone wilt maken, kun u één van de opgeslagen routes kiezen. Daarnaast heeft de drone voorïngestelde programma's voor de beginnende bestuurder. U hoeft slechts één van deze programma's te kiezen en de drone doet de rest!

DJI Mavic 2 Pro kenmerken:
- Hasselbladcamera met 1" CMOS-sensor
- 20 megapixels camera
- Maximale resolutie foto: 5472 x 3648
- Maximale resolutie video 4K: 3840 x 2160
- Maximale resolutie video 2.7K: 2688 x 1512
- Maximale video bitrate: 100Mbps
- Beeldhoek: 77°
- Diafragma: f/2.8 - f/11
- Kleurrijker en scherpere opnames
- Hyperlapse voor creatieve opnames
- Voorgeprogrammeerde programma's voor beginnende bestuurder
- Automatische vliegroutes
- Verbeterde ActiveTrack
- Omnidirectional Obstacle Sensing (360-graden objectherkenning)
- Opslagmedium: microSDHC/SDXC
- Intern geheugen 8 GB
- Ondersteunde capaciteit: 32 - 128 GB
- GPS & WiFi
- Maximale snelheid: 72 km/h
- Vliegtijd op één accu: 31 minuten
- Afmetingen uitgeklapt: 322 x 242 x 84 mm
- Afmetingen ingeklapt: 214 mm x 91 mm x 84 mm
- Gewicht: 907 gram

In de verpakking:
- DJI Mavic 2 Pro Drone
- Remote controller
- Intelligent FLight Battery (1 accu in totaal)
- Charger
- Power Cable
- Propellers (pair)
- RC cable (Lightning connector)
- RC cable (standard micro USB connector)
- RC cable (USB Type-C connector)
- Gimbal protector
- Communication cable (USB 3.0 Type-C)
- USB adapter
- RC cable slider (large)
- RC cable slider (small)
- Spare control sticks