Onze Producten

Betaalmethoden

Je kunt bij ons op verschillende manier betalen.

Contant / pin bij afhalen

Als je je bestelling komt afhalen in onze winkel in Zoetermeer dan kun je ook ter plaatse betalen via pin of contant.

iDeal

De meest gebruikte manier van betalen is iDeal. Met iDeal betaal je direct vanuit de vertrouwde internetbankieren omgeving van je eigen bank. Bovendien is iDeal de snelste methode. Zo is een betaling via iDeal doorgaans binnen een paar minuten bij ons binnen, waarna we meteen kunnen overgaan tot het inpakken en versturen van je pakket.

Creditcard

Betalen met Creditcard is ook mogelijk. We accepteren Visa en MasterCard. Hou er wel rekening mee dat er extra transactiekosten worden gerekend voor Creditcard betalingen en dat het 24 uur duurt voordat de betaling bij ons binnen is. De transactiekosten zijn als volgt: 

Visa 3% van factuurbedrag

Mastercard 3% van factuurbedrag

Bankoverschrijving

Betaal je liever met een traditionele bankoverschrijving? Geen probleem. Bedenk wel dat een betaling via bank altijd een aantal dagen verwerkingstijd nodig heeft. Pas wanneer de betaling bij ons binnen is kunnen we verder gaan met het verwerken van de bestelling. Let op dat je pas een betaling aan ons verricht wanneer je een bestelling hebt geplaatst en vermeld altijd het ordernummer bij je betaling.

Paypal

Heb je een papyal account en wil je liever hiermee de bestelling plaatsen, ook dit is mogelijk bij ons. Hou er wel rekening mee dat er extra transactiekosten worden gerekend voor paypal betalingen.

 

Betaling via paypal 3,4% + € 0,35 meer dan de totale hoeveelheid